Опис Чисте какао-масло, отримане з цільних обсмажених какао бобів, має нейтральний смак і колір, у формі каллет. Ключовий інгредієнт для будь-якого креативного шоколатьє. Какао-масло від Callebaut® виготовляється з високоякісних цілісних обсмажених какао-бобів. Найчистіше на 100%, має нейтральний смак і колір. Це відмінна основа для змішування барвників і подальшого нанесення розпилювачем. Крім того, цей інгредієнт може компенсувати плинність вашого шоколаду. Додавши до загального обсягу вашого шоколаду від 1% до 8% какао-масла, ви отримаєте менш рідкий шоколад. Використовується для відливання тонких і дуже тонких форм та глазурування. Більш того, він підсилює блиск і дзвінкий тріск шоколаду в формованих і глазурованих виробах. Склад:жир 100% Вага:1 кг. Виробник: Швейцарія Зберігання: продукт слід зберігати у чистому, сухому (відносна вологість не більше 70 %) місці без запаху. Температура зберігання: 12 - 20 °C Енергетична цінність: 900 Ккал Поживна (харчова) цінність на 100г продукту: - білки 0,0 г - жири 100 г - вуглеводи 0,0 г