Mycryo® – 100% какао-масло у вигляді порошку.
Справжня революція для темперування! Усього лише 2% Mycryo®, додані до розтопленого шоколаду, відокремлюють необхідну кількість стабільних кристалів для отримання шоколаду потрібної прекристалізації. Більш того, завдяки додатковому вмісту какао-олії шоколад отримує додатковий блиск та відмінну текстуру.
Може використовуватись для смаження. За рахунок високої температури задимлення не привносить сторонніх присмаків обсмажені продукти.
Barry Callebaut представляє свою нову розробку – екологічно чисту олію какао, обсмажування на основі якої надає не тільки фантастично апетитного вигляду, але й дозволяє продукту зберігати свої корисні властивості. На сучасній кухні цей продукт стає чудовою альтернативою традиційним рослинним і тваринним маслам.
Склад:жир 100%
Вага:1 кг.
Виробник: Швейцарія
Зберігання: слід зберігати в чистому сухому (відносна вологість не більше 70%) місці без запаху.
Температура зберігання: 12-20 °CЕнергетична цінність: 900 Ккал
Поживна (харчова) цінність на 100г продукту:
- білки 0,0 г
- жири 100 г
- вуглеводи 0,0 г