Чисте какао-масло, отримане з цілісних обсмажених какао бобів, має нейтральний смак і колір у формі дрібних калет.
Ключовий інгредієнт для будь-якого креативного шоколаття.
Какао-масло від Callebaut® виробляється з високоякісних цілісних обсмажених какао-бобів. Найчистіше на 100%, має нейтральний смак та колір.
Це чудова основа для змішування барвників та подальшого нанесення розпилювачем.
Крім того, цей інгредієнт може компенсувати плинність шоколаду. Додавши в загальний обсяг вашого шоколаду від 1% до 8% какао-олії, ви отримаєте менш рідкий шоколад.
Використовується для виливки тонких і дуже тонких форм та глазурування. Більш того, він посилює блиск і дзвінкий тріск шоколаду у формованих та глазурованих виробах.
Склад:жир 100%
Вага:1кг; 20 кг.
Виробник: Швейцарія
Зберігання: слід зберігати в чистому сухому (відносна вологість не більше 70%) місці без запаху.
Температура зберігання: 12-20 °CЕнергетична цінність: 900 Ккал
Поживна (харчова) цінність на 100г продукту:
- білки 0,0 г
- жири 100 г
- вуглеводи 0,0 г
Країна виробник: Бельгія