Mycryo® – 100% какао-масло у вигляді порошку.
Справжня революція для темперування! Усього лише 2% Mycryo®, додані до розтопленого шоколаду, відокремлюють необхідну кількість стабільних кристалів для отримання шоколаду потрібної прекристалізації. Більш того, завдяки додатковому вмісту какао-олії шоколад отримує додатковий блиск та відмінну текстуру.
Може використовуватись для смаження. За рахунок високої температури задимлення не привносить сторонніх присмаків обсмажені продукти.
Barry Callebaut представляє свою нову розробку – екологічно чисту олію какао, обсмажування на основі якої надає не тільки фантастично апетитного вигляду, але й дозволяє продукту зберігати свої корисні властивості. На сучасній кухні цей продукт стає чудовою альтернативою традиційним рослинним і тваринним маслам.
Крім того, Mycryo® використовується дуже економічно та значно знижує ціну страви! Всього 1-2 грами потрібно для смаження стейку, при цьому вам гарантований відмінний результат: відмінний соковитий смак та аромат! При смаженні з Mycryo® виходить апетитна бронзова скоринка, перед якою не здатний встояти жоден гурман.
Склад:жир 100%
Вага:600 г.
Виробник: ШвейцаріяЕнергетична цінність: 900 Ккал
Поживна (харчова) цінність на 100г продукту:
- білки 0,0 г
- жири 100 г
- вуглеводи 0,0 г