Масло-какао у порошковому вигляді

1212,00
грн.
Опис

Mycryo® – 100% какао-масло у вигляді порошку.

Справжня революція для темперування! Усього лише 2% Mycryo®, додані до розтопленого шоколаду, відокремлюють необхідну кількість стабільних кристалів для отримання шоколаду потрібної прекристалізації. Більш того, завдяки додатковому вмісту какао-олії шоколад отримує додатковий блиск та відмінну текстуру.

Може використовуватись для смаження. За рахунок високої температури задимлення не привносить сторонніх присмаків обсмажені продукти.

Barry Callebaut представляє свою нову розробку – екологічно чисту олію какао, обсмажування на основі якої надає не тільки фантастично апетитного вигляду, але й дозволяє продукту зберігати свої корисні властивості. На сучасній кухні цей продукт стає чудовою альтернативою традиційним рослинним і тваринним маслам.

Крім того, Mycryo® використовується дуже економічно та значно знижує ціну страви! Всього 1-2 грами потрібно для смаження стейку, при цьому вам гарантований відмінний результат: відмінний соковитий смак та аромат! При смаженні з Mycryo® виходить апетитна бронзова скоринка, перед якою не здатний встояти жоден гурман.

Склад:жир 100%

Вага:600 г.

Виробник: Швейцарія
Зберігання: слід зберігати в чистому сухому (відносна вологість не більше 70%) місці без запаху.
Температура зберігання: 12-20 °C

Енергетична цінність: 900 Ккал

Поживна (харчова) цінність на 100г продукту:

- білки 0,0 г

- жири 100 г

- вуглеводи 0,0 г

Вам також підійде
Made on
Tilda