Какао терте, max 75 мікрон

Barry Callebaut
190,00
грн.
Опис
Чисте терте какао високого ступеня обсмажування з бобів сорту Кот-д'Івуар, подрібнених до отримання ніжної однорідної какао-маси.
Цей шоколадний продукт, який не містить цукру, ідеально підійде для посилення смаку вашого шоколаду. Його можна легко змішувати з шоколадом для отримання більш інтенсивного смаку та кольору, тим самим створюючи свій фірмовий рецепт шоколаду.
Какао-масу можна також використовувати як смако-ароматичну добавку для морозива, ганаша, праліне, або як базу для отримання більш глибокого, темного кольору та більш насиченого смаку какао.
Максимальний розмір фракції – 75 мкм.
Склад:жир 54,5%
Вага:0,5 кг; 30 кг.
Виробник: Франція
Зберігання: продукт слід зберігати у чистому, сухому (відносна вологість не більше 70 %) місці без запаху.
Температура зберігання: 12 - 20 °C
Енергетична цінність: 601 Ккал
Поживна (харчова) цінність на 100г продукту:
- білки 11,6 г
- жири 54,5 г
- вуглеводи 5,4 г

Країна виробник: Бельгія

Вам також підійде
Made on
Tilda