Молд для шоколаду
Молд для шоколаду
Кондитерські форми для шоколаду

Шоколадні форми – гарний інструмент для випікання, а також для приготування шоколаду. З молдами робити шоколадні прикраси та цукерки дуже просто. Просто залийте розтоплений шоколад у форму, дайте йому застигнути, і за кілька хвилин ви зможете насолоджуватися смачним десертом. Силіконові форми для шоколаду випускаються різних форм, тому кожен обов'язково вибере свою. Всі форми опрацьовані до найдрібніших деталей, тому ви можете використовувати їх для виготовлення ідеальних міні-копій тварин, чайних тістечок або міні-столиків для шоколаду. Форми виготовлені, наприклад, високоякісного силікону, який відрізняється гнучкістю. Так що вам не доведеться вибивати цукерку із силіконової форми. Пластикові форми підходять для виробництва пралине та льодяників з начинкою.

Ви можете використовувати молди для шоколаду, щоб зробити шоколадні цукерки, фігурки та розкішні пралині. У меню ви знайдете цілу низку різних форм, з яких кожен обов'язково вибере свою. Крім класичних форм, таких як купол, квадрат або серце, ви знайдете кілька форм з різдвяною тематикою, форми для великоднього печива і навіть форму для виготовлення столових приладів із шоколаду!

Серед найпопулярніших форм - форми для виготовлення шоколадних батончиків, які ви можете знайти в цій категорії як міні-, так і максі-варіанти. Навіщо робити домашній шоколад? Просто тому, що ви можете приготувати його саме на свій смак! Вам подобається гіркий чи білий? Як щодо того, щоб спробувати комбінацію обох? Ви також можете додати до розтопленого шоколаду інші інгредієнти, такі як горіхи, сухофрукти, цукати, желейні цукерки або сочевицю. Немає межі уяві! Після того, як він затвердіє, ви можете легко дістати із форми.

Формочки виготовлені з якісного силікону, термостійкого і морозостійкого, наделастичного, тому ви завжди зможете вийняти навіть прикрашені шоколадні цукерки, не зіпсувавши їх. Силіконову форму для шоколаду можна легко мити в посудомийній машині.

Made on
Tilda